Kulttuuria kaikille

HOP!-kulttuurikerhot

HOP!-kulttuurikerhot on suunnattu peruskoululaisille, ja niille osallistuminen on maksutonta. Kerhot järjestetään heti koulupäivän jälkeen joko omalla koululla tai läheisessä kulttuuritilassa. Tarkoituksena on tarjota myös niille lapsille ja nuorille mahdollisuus kulttuuriharrastukseen, joilla ei sellaista ehkä muuten olisi.

KULPS! – kulttuuri- ja liikuntapolku

KULPS! – kulttuuri- ja liikuntapolku johdattaa espoolaiset peruskoululaiset kotikaupungin kulttuuri- ja liikuntatarjonnan sekä kirjastopalveluiden pariin. KULPS! on peruskoululuokille maksuton osa opetusta ja kulttuuri- ja liikuntakasvatukseen väline.

Kaikukortti

Kaikukortti on alennuskortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja Kaikukortti-verkostossa mukana oleviin kulttuurikohteisiin. Kaikukortti on tarkoitettu henkilöille, jotka kokevat olevansa taloudellisesti tiukassa tilanteessa.

Kulttuurikaveri

Kulttuurikaveri on vapaaehtoinen henkilö, jonka voi tilata seuaksi ja tueksi mukaan kulttuurivierailulle.

Kulttuuriketju ikäihmisille

Kulttuuriketju vie kulttuurielämyksiä suoraan asiakkaan luokse: vanhusten hoivalaitoksiin ja palvelukekuksiin.

Kulttuurineuvola lapsiperheille

Kulttuurineuvola kiertää neuvoloissa antamassa kulttuurivinkkejä ja ideoita, miten linkittää kulttuuriharrastus osaksi lapsiperheen arkea.

Mediataidepajat

Mediataidepajat yläkoululaisille keskiviikkoiltapäivisin viidessä eri harrastuspaikassa ympäri Espoota
12.9.2018–24.4.2019 klo 14.30–16.00. Ei ennakkoilmoittautumista, ei maksua.

Senioreille

Senioreille on koottu tietoa kulttuuripalveluista, joiden sisällöissä tai saavutettavuudessa on erityisesti huomioitu varttuneempi väki.

Uusien kansalaisten kulttuuriedut

Espoon kulttuuritoimijat huomioivat vuonna 2017 Suomen kansalaisuuden saaneet espoolaiset monipuolisilla uusien kansalaisten kulttuurieduilla. Uutena kansalaisena pääset vierailemaan maksutta museoissa, voit osallistua konsertteihin ja esityksiin, varata lippuja teatteriin sekä käydä musiikkifestivaaleilla.