Rekrytoija, säästä aikaa, vaivaa ja rahaa!

Me Espoon kaupungin työllisyyspalveluissa autamme yritystäsi ja organisaatiotasi rekrytoinnissa, ilmaiseksi. Rekrytointia helpottava palvelumme tarjoaa pääkaupunkiseudun yrityksille vaivattoman tavan tavoittaa suuren joukon potentiaalisia työntekijöitä alasta riippumatta.

Kartoitamme aktiivisesti pääkaupunkiseudun yritysten rekrytointitarpeita ja pyrimme toimimaan luotettavana apuna ja kumppanina rekrytoinnissa. Voimme tarpeen mukaan osallistua yrityksen kumppanina myös kasvu- ja osaamistarpeiden ja niistä kumpuavien rekrytointitarpeiden kartoittamiseen ja löytämään kasvulle uusia tekijöitä ja toteuttajia.

Teemme rekrytoinnin entistä helpommaksi

  • Kartoitamme tehtävääsi sopivat hakijat yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston kanssa, työllisyyttä edistävien hankkeiden sekä oppilaitosten kanssa.
  • Hoidamme työnhakijoiden esihaastattelut ja varmistamme työntekijöiden soveltuvuuden kyseiseen tehtävään ja yrityksen tarpeisiin.
  • Pidämme aktiivisesti yhteyttä yritykseen ja hakijoihin rekrytointipalvelun prosessin aikana ja sen jälkeen.
  • Järjestämme kuukausittain HeadHunt-suorarekrytointitapahtumia, missä tapahtumaan osallistuvat yritykset voivat itse päästä suoraan kontaktiin tilaisuuteen saapuvien työnhakijoiden kanssa.
  • Tarvittaessa avustamme työllistymistä edistävien taloudellisten tukien hakemisessa ja täten samalla rekrytointiin liittyvät riskit voivat madaltua

Yrityskoordinaattorimme palvelevat kaikkien alojen työnantajia. Ota yhteyttä.