Finnoo.fi

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö


Yksityisyytesi on meille tärkeää. Se on Finnoo politiikka kunnioittaa yksityisyyttäsi koskien kaikkia tietoja saatamme kerätä sinulta koko meidän verkkosivuilla, https://finnoo.fi/, ja muita sivustoja, me omistaa ja käyttää.

Pyydämme henkilötietoja vain silloin, kun todella tarvitsemme niitä tarjotaksemme teille palvelua. Keräämme sen laillisin keinoin, teidän tietämyksellänne ja suostumuksellanne. Kerromme myös, miksi keräämme sitä ja miten sitä käytetään.

Säilytämme kerättyjä tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen, että voimme tarjota teille pyydetyn palvelun. Mitä tietoja säilytämme, suojelemme kaupallisesti hyväksyttävillä keinoilla, – estääksemme menetykset ja varkaudet, – sekä luvattoman pääsyn, paljastamisen, kopioinnin, käytön tai muuttamisen.

Emme jaa henkilökohtaisesti mitään tunnistettavia tietoja julkisesti tai kolmansien kanssa, paitsi jos laki niin vaatii.

Internet-sivustomme voi linkittää ulkopuolisille sivustoille, joita me emme käytä. Huomaa, että meillä ei ole valvoa sisällön ja käytäntöjen näistä sivustoista, ja ei voi hyväksyä vastuuta tai niiden tietosuojakäytännöt.

Voit vapaasti kieltäytyä meidän pyytää henkilökohtaisia tietoja, ymmärtää, että emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle haluamasi palvelut.

Sivustomme jatkuvan käytön katsotaan hyväksyvän yksityisyyden suojaa ja henkilötietoja koskevat käytäntömme. Jos teillä on kysyttävää siitä, miten käsittelemme käyttäjätietoja ja henkilötietoja, ottakaa vapaasti yhteyttä meihin.

Tämä politiikka on tehokasta 22. heinäkuuta 2020 alkaen.